tisdag 14 april 2009

Champion of Champions 2009

Som alla tidigare år var det dukat för Champion of Champions igen påskafton. Det är en festafton med fin middag, festlig klädsel och vacker hundar. Bara de toppvinnande hundarna i varje grupp blir inviterat på denna prestigefulla event. Harley var en av två vinthundar som var innbjuden från grupp 10. Vi hade inga förhoppningar och såg bara fram emot en trevlig kväll i vänners lag.

Hundarna mötes två och två. En får gå vidare till nästa omgång, medan den andra hunden är klar för dagen. Vi var inte säkra på om Harley skulle tycke om denna tillställning med mycket glam och glitter, hög musik och Kenneth Edh på högtalaren. Han skötte sig perfekt och gick vidare i fyra runder, helt till final!! Där möttes han och Årets Hund 2008, Per och Ingelas Old English Sheepdog, Ch Villa's Cruella at Dizzny och för första gången slog hon Harley. Vi är dock fantastisk glada över Harleys Runner-Up på Champion of Champions och gratulerar Per och Ingela så mycket.

Som om inte det var nog, blev Harley BIR, BIG och BIS-2 på söndag när det var över 4200 anmälda hundar till Stockholms utställning över tre dagar. Vilken helg!!!

5 kommentarer:

Madeleine Wall sa...

Får säga stor Grattis till er och Harley då:)

Emma Öberg sa...

Åh, ett stort grattis till Dig, Niklas och Harley... =)

T sa...

Hipp hipp hurra tull er! Kramar från mig & Mr Big :-)

Inger-Jeanette sa...

Gratulerer så masse! Fantastiske hunder har dere!

Ingunn sa...

Tusen tack för alla gratulationerna!