onsdag 22 juli 2009

L-kullen 8 veckor

I morgon är valparna 8 veckor och de första två åker till sina nya hem. Lohengrin skall åka flyg till Finland med sin nya matte, Teija och Laroche blir hämtat av sin nya familj, Ewa och Ebba och skall flytta till Töreboda.

I dag var de hos veterinär. De fick sin första vaccin mot parvo, blev chip märkta och alla förutom Larika blev besiktigat. Hon skall först åka om två veckor och besiktnings intyget får ej vara äldre än en vecka, så det får vi ta senare. De var så duktiga. Inte en ända en av dem sa något när de blev stucken i nacken. Inte ett ljud. De somnade på sin fäll efter å ha utforskat rummet först. Duktiga små fågelungar, som Nicklas säger. ;-)

Texas fick sova i sängen i natt. Det tycker både han, Nicklas och jag att är trevligt. Det var lite varmt bara, tyckte han, så han la sig nere vid våra fötter. Plötsligt vaknade jag ett dunk! Då ramlade Texas ner från sängen. Han sa inget, blev bara stående ett tag, före han gick och la sig på fällen bredvid sängen. Man kunde inte annat än att skratta.

Här får ni lite kort på en dispyt som valparna hade om en grop de har grävt intill det ena körsbärsträdet. Lohengrin låg i den och ville försvara den och trädet han tyggade på, medan Larika försökte reta upp honom. Vilket hon klarade med glans. Laroche står bara och hejar på. Underbart underhållande att titta på. ;-)





Inga kommentarer: