torsdag 12 mars 2009

Vårt badrum

Jag tänkte jag skulle presentera alla våra rum i huset. De som redan är renoverade och de som inte är det än, för att få lite tips. Jag vill börja med det finaste, badrummet. Det blev renoverad för ett par år sedan, när ett stort gästrum blev uppdelat i två. Gästrummet var på ca 30 kvm, var onödigt stort. Nu är det ett badrum på 13 och ett gästrum på 15. Lite plats gick bort med den nya väggen däremellan.

Jag har ritat både badrummet och möblerna och är stolt av det :-) Möblerna är i teak, plattorna är Mutinae Cathedralis. Stenarna från katedralen i Modena i Italien (tidigare Mutina, därav namnet på plattorna) är förebilden för dessa keramikplattor. Korten är tagit av Davis Bionaz för tidningen "Allt om Kök och Bad", nummer 1, 2007.











4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket Superflott badrum, det är hur kul som helst med interiör.

Hälsningar
Mia Westerlund/Aaniston

Anonym sa...

Dette var utrolig smakfull baderom, Ingunn!
Jeg gleder meg selv til vi skal begynne med badet vårt. Det er akkurat slike innebygde skap, har jeg tenkt, vi skal ha. Endelig kan jeg vise dem på et bilde til håndverkeren vår, jeg tror nemlig ikke, at han har helt skjønt hva jeg mener.
Den lille flislagte hyllen over toalettet er kjempefin. Jeg tror jeg skal ha noe liknende løsning over badekaret, når vi kommer så langt.

monika bolander sa...

Ursnyggt, vill ha!!!!!!

johanna sa...

så vansinigt snyggt